Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

راهکار های رنگ گیری میوه

زمان مطالعه: ۲ دقیقه
۵/۵ - (۲ امتیاز)

رنگ گیری میوه

ظاهر سالم، جذاب و رنگ میوه باعث افزایش بازار پسندی آن می شود. در این مطلب به راهکارهای افزایش رنگ گیری محصولات پرداخته ایم.

رنگ گیری میوه

عوامل محیطی

نور مناسب باعث افزایش رنگ گیری میوه می شود. اگر دقت کنید میوه هایی که در قسمت داخل درخت قرار دارد رنگ نامناسب تری نسبت به میوه های قسمت خارجی دارد.

نکته دیگر تنش های درخت است که باعث کاهش رنگ پذیری میوه می شود. آبیاری به صورت قابل قبول (نه زیاد نه کم) باعث افزایش رنگ پذیری میوه می شود. تنش های دیگری مانند اختلاف دمای شدید و آفات و بیماری ها نیز تاثیر منفی روی رنگ پذیری میوه ها دارند.

عامل فیزیولوژکی

نوع رقم محصول تاثیری زیادی روی رنگ گیری دارد. برای افزایش رنگ گیری از رقمی استفاده کنید که رنگدانه بیشتری تولید می کند.

نقش عناصر غذایی در رنگ گیری میوه

عنصر پتاسیم باعث افزایش رنگ پذیری میوه می شود. بنابرین استفاده از کود های پتاسه باعث افزایش رنگ پدیری میوه می شود.

عناصر غذایی دیگر با توجه به نیاز محصول می تواند به افزایش رنگ آوری میوه کمک کند. به طور مثال کلات آهن و روی در افزایش رنگ سیب موثر می باشد.

توجه داشته باشید استفاده از فرم های مختلف ازت قبل از برداشت میوه باعث کاهش رنگ پذیری میوه می شود.

یکی از ترکیبات مهم و جدی در شکل‌گیری رنگ قرمز میوه سیب آنتوسیانین است. در کنار آنتوسیانین، عوامل دیگری در انچام این فرایند نقش دارند که در بالا به آن ها پرداختیم.

برای آشنایی با انواع کود های کشاورزی کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است